DET AUTENTISKE

LeveRum

JEG BLOGGER OM MIN PASSION, SOM BRINGER GLÆDE OG TRIVSEL – BÅDE FOR MIG SELV & FOR ANDRE.

 

 

DET AUTENTISKE

LeveRum

JEG BLOGGER OM MIN PASSION, SOM BRINGER GLÆDE OG TRIVSEL
– BÅDE FOR MIG SELV & FOR ANDRE.

 

 

Få mere overskud i hverdagen og følg bloggen hvor, du får inspiration til hvordan du selv, kan gøre `det, at LEVE & indrette dig AUTENTISK – både indenfor og udenfor hjemmet, til en SJOV LEG i en lærerig proces.

Ha en skøn dag, vi ses på bloggen!

Maria Steinvig

All
 • All
 • Autentisk indretning – både inde & ude
 • Ikke kategoriseret
 • Indret med din sjæl
 • Lyst, elegant & praktisk
 • Lyt til naturen
 • Min autentiske livsstil
 • Restaurant Indretning
 • Skræddersyet liebhaveri
 • Tips & ideer
 • Virksomhedsindretning

Liebhaveri i vandkanten

Foto taget fra min Iphone Her i dette arkitektonisk smukke & fuldmurret liebhaveri bor to mennesker, som jeg er mere end taknemmelig for at have lært at kende og nu har hjulpet igennem deres indretningsrejse. En indretningsrejse som startede den sommerdag i 2021 hvor, jeg sammen med parret sad i deres gamle villa med en…

Læs videre … about Liebhaveri i vandkanten

Arkitekttegnet nybyggeri midt i naturen

Det er med stor ære, stolthed og taknemmelighed, at have indrettet hjemmet her helt færdigt til to skønne mennesker og deres lille hund.
Jeg var med dem hele vejen i mål med det drømmehjem, de længe havde ventet.
Læs med i indlægget og oplev lidt af den rejse det har været.

God fornøjelse
Maria Steinvig

Læs videre … about Arkitekttegnet nybyggeri midt i naturen

Indretningsrejsen med Søhuset

Velkommen til Søhuset. Jeg vil forsøge at lade billederne du her i indlægget møder, tale mere eller mindre for sig selv. Søhuset emmer i dag af sansevækkende detaljer fra bl.a. de naturlige & rene materialer, kvaliteter, farver og former, som danner ramme omkring hjemmets nye indretning. Her til en start vil du opleve den nye…

Læs videre … about Indretningsrejsen med Søhuset

Gastronomisk Restaurantindretning, fra tomt lokale til en lille gourmet perle!

En af Corona`s gastronomiske ildsjæle Er ejeren af Ji-Mi`s, en lille gastronomisk drøm som nu er skabt i en sanselige restaurantindretning med dybere formål om bl.a. at rede sine ansattes arbejdsplads. Vi befinder os midt i Corona pandamien hvor, frygt efterhånden fylder de flestes hverdag på den ene eller anden måde. Nogle af de hårdtramte…

Læs videre … about Gastronomisk Restaurantindretning, fra tomt lokale til en lille gourmet perle!

Netop Solgt!

En sommerdag her lige før industriferien begyndte og midt under corona situationen, blev jeg kontaktet af familien i dette skønne træhus nær Silkeborg. Familien havde i sin tid selv tegnet huset, så egentlig var det deres drømmebolig, den var nu bare gået hen og blevet for stor. Familien drømte istedet om et mindre hjem hvor,…

Læs videre … about Netop Solgt!

5 års fødselsdag & hyldest til naturen!

Og så var det jo nærmest lige i går… Jeg tog springet i FRIT FALD med min virksomhed By Steinvig / Agentur & Indretning. Når jeg ser tilbage, så kan jeg stadig mærke den snurren i maven jeg havde over, at slippe alle de sikre  tøjler for, at forfølge min drøm om, at hjælpe hele…

Læs videre … about 5 års fødselsdag & hyldest til naturen!

Man siger det er sundt at savne…

Jeg har savnet det her… At skrive til dig på bloggen og derfor får du lige en kort opdatering på hvad der er sket siden sidst. Siden vi sidst mødtes herinde kan man vel sige, at livet kom lidt i vejen… Men altså på den gode måde! Hvis du har fulgt lidt med på min…

Læs videre … about Man siger det er sundt at savne…

Velkommen Hjem

Hvad betyder det egentlig? Altså ordet velkommen. For mig er essensen, at det først og fremmest er min familie incl. mig selv, som skal føle os velkommen hjem og det skal vi hver eneste dag, vi træder ind af døren i vores nye hjem`s entre. Det er altså bare en hamrende god følelse det her…

Læs videre … about Velkommen Hjem

Fra badeværelse til privat KURSTED

Har du det ligesom jeg – Den her følelse af nogle gange bare, at vil trække dig helt? Der er ingen tvivl om, at det helt sikkert derfor er sundt, at tænke på dit badeværelse, som dit nye og helt private kursted. Forestil dig at du kunne få dit kursted, dit badeværelse ligesom du allerhelst…

Læs videre … about Fra badeværelse til privat KURSTED