Netop Solgt!

En sommerdag her lige før industriferien begyndte og midt under corona situationen, blev jeg kontaktet af familien i dette skønne træhus nær Silkeborg.

Terasse Indretning By Steinvig

Familien havde i sin tid selv tegnet huset, så egentlig var det deres drømmebolig, den var nu bare gået hen og blevet for stor.

Familien drømte istedet om et mindre hjem hvor, de vil få brugt alle rum.

Boligen skulle derfor sættes til salg og familien ønskede at gøre det helt rigtigt fra starten!

Kort tid efter vores første dialog, gik jeg hurtigt igang med diverse forberedelser før selve salgsstylingen kunne begynde.

 

Tog på indkøbsbesøg hos en interiør designer

For hvad jeg hurtigt fornemmede var, at boligen trængte til nye friske puder, som både kunne skabe ekstra hygge, men også trylle enkelte møbler lidt mere "up to date" igen.

Familiehunden som var en stor retriver, var nemlig kommet til, at bide dele af sofaen istykker samt plette den til med dens poter.

Sådan kan det gå når, man RIGTIGT lever i sit hjem og hvad kan skjule den del bedre end nye smukke puder?

Ihvertfald gav det ikke mening, at anskaffe sig en ny sofa, for den fungerede visuelt godt til rummet og tilgengæld skulle den jo ikke sælges sammen med boligen.

 

Ovenpå husets 1. sal stod der en sofa mere... Denne var så fin og stillistisk, at den blot fortjente en tilsvarende sofa styling.

 

Før Salgsstyling.

Før salgsstyling By Steinvig (3)

Efter Salgsstyling.

Sofa Styling By Steinvig

Puden som er fra designeren Louise Smærup havde jeg valgt for, at underbygge de rolige toner, som dette rum netop lagde op til.

Den sorte kontrast strop i læder matchede ligepræcis de sorte kubistiske sofaborde og mere, skulle der faktisk ikke til.

Det lækre uld plaid fjernede jeg så helt fra sofaen, og brugte det istedet i den lækre gyngestol i biblioteksstuen sammen med en nyindkøbt pude fra samme kollektion.

Puden og plaiden som gav en fin kontrast til stolen kastede sammen også en rød tråd tilbage til sofastuen. (vist ovenfor)

 

Lidt mere gjorde jeg dog også.

Men faktisk ikke meget.

Jeg fjernede lidt af det der visuelt larmede for meget og flyttede derefter rundt på placeringerne således, der bl.a. blev skabt mere ro og enkelthed omkring den store biblioteksreol.

I den her bolig var der så mange fine arkitektoniske detaljer hvilket, var vigtigt at fremhæve og derved lade boligen tale sit oprindelige sprog, men selvfølgelig i mødet med tidens trend, som i dag er blevet mere enkel og rolig end nogensinde før.

 

Før Salgsstyling

Før salgsstyling By Steinvig (4)

 

Efter Salgsstyling.

Stue Indretning By Steinvig (2)

 

Uderum & sommerhave stemning

Er vigtigt for kommende køber!

Terasse Indretning By Steinvig (3)

Det er nemlig sådan, at naturen er det vi ikke kan undværre, den er vores tilflugtssted når, vi skal mærke os selv og giere helt ned.

Derfor må du ikke forsømme den stemning, som gerne skal ose af "her har jeg lyst til at blive" overfor kommende køber.

Uderummet er efterhånden blevet der hvor, vi lever sammen som familie i de lune forårs og sommermåneder.

Den danske sommer er nemlig efterhånden lige så varm som sydpå og derfor skal vi sørme også kunne nyde den i vores uderum når, muligheden byder sig.

 

Uderummet her hos familien bestod bl.a. af en overdækket terrasse og en stor lækker træterrasse.

 

Det jeg gjorde her var blot, at flytte havemøbelsættet ud midt på terrassen sammen med den store opslåede parasol.

En buket fra haven kom på bordet og lounge møblerne dannede en mindre stue -selvfølgelig med hynderne som hvis, man lige skulle til, at slænge sig eller nyde sommeraften kaffen ude i den friske luft.

 

Uderum Indretning By Steinvig

 

Du kan se flere billeder fra denne bolig her på siden:

Opgaver & Cases.

Du er også ALTID velkommen til, at kontakte mig hvis, du ønsker min hjælp til, at få det bedste frem i din bolig før den sættes til salg og ryger på nettet.

Skriv til mig på: info@bysteinvig.dk

Ring: 52887030

Ha en fantastisk dag!

Maria

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OM BY STEINVIG

autentisk-indretning

Autentisk Leverums Designer/ Livsstils Formidler. Designtosse med passion for historien, æstetikken og kontrasten i, at inviterer naturen med hjem.

indret-med-din-sjael

Indret med din sjæl

Indretning-tips-ideer

Tips & ideer

lyt-til-naturen

Lyt til naturen

autentisk-indretning-ude-inde

Autentisk indretning – både inde & ude

Min autentiske livsstil

Follow
Follow