5 års fødselsdag & hyldest til naturen!

Og så var det jo nærmest lige i går...

Jeg tog springet i FRIT FALD med min virksomhed By Steinvig / Agentur & Indretning.

Når jeg ser tilbage, så kan jeg stadig mærke den snurren i maven jeg havde over, at slippe alle de sikre  tøjler for, at forfølge min drøm om, at hjælpe hele verden af allerbedste evne!

Jeg er efterhånden stoppet med, at tælle de mange hjem jeg gennem tidens løb har besøgt og hjulpet i mål med deres drøm om, at få skabt autentiske hjem & med at inviter naturen med hjem.

En gave at hjælpe

Det er et privilegium og en sand gave hver eneste gang, at et nyt hjem er blevet hjulpet i mål med deres indretning. Den forløsning og befrielse det for dem er, gør til, at jeg efter hver indretningsopgave står taknemmeligt tilbage og bare påskønner, at jeg har VERDENS BEDSTE JOB!

 

Når verden smelter sammen

Dengang By Steinvig lige var sat i søen, tilbage i august 2014 mødte jeg hende så.

Designeren Pernille Folcarelli som stod der og nærmest var beskedenheden selv... Hun udstillede det bedste fra naturen gennem hendes kunstneriske værker, som jeg følte mig draget af lige fra starten - ja lidt lige som var det "kærlighed ved første blik" Sådan havde jeg det med hendes unikke håndværk, som kom til udtryk gennem hendes smukke botaniske billeder.

Det har været og er stadig en fantastisk rejse, sammen med plantedesigneren Pernille Folcarelli... eller plantedronningen, som jeg plejer at kalde hende.

Hendes værker er efterhånden nået vidt omkring og nu står vi så her, fem år efter vores samarbejde begyndte og skal om lidt præsentere den smukkeste kollektion hun til dato har designet.

 

Fingeren på pulsen

I dag drager jeg så afsted for, ja vel snart 30. gang i min karriere indenfor boligindretnings & livsstils branchen. Sjovt nok, så glæder jeg mig hver gang til at opleve stemningen, nyhederne og ikke mindst få sludret med de mange kendte ansigter.

Jeg bliver ALDRIG træt af at fylde mig selv med ny input, nye ideer og inspiration... Man kan vel sammenligne det med, at hælde benzin til en motor... & i min virksomhed er jeg altså den motor, som får hjulene til, at køre rundt.

 

Endnu en hyldest til naturen

Tilbage til fødselsdagen... for den skal vi jo ikke glemme & derfor får du her, som en af de første "IN THE WORLD"  et smugkig på vores SPRITNYE  boligkollektion af de skønneste botaniske billeder til dit hjem.

Nyd dem, de er skudt med kærlighed og passion for netop, at kunne inspirerer dig til hvordan, både du og alle andre kan nyde godt af, at inviter naturen med hjem & lade naturen stå i fuldstændig stilistisk kontrast -inde i dit hjem!

Her kommer den nye efterår & vinter 2019 boligkollektion af botaniske billeder fra den nordiske natur & så lader jeg dem tale HELT for sig selv.

Hurraaaa og en KÆMPE tak til naturen & for mit fem årige fantastiske samarbejde med plante designeren Pernille Folcarelli.

 

 

 

pernille folcarelli rå wallhanging
pernille folcarelli tapet
pernille folcarelli wallhanging
pernille folcarelli skrivebord
pernille folcarelli daybed
pernille folcarelli fjer
pernille folcarelli sushi bakke
pernille folcarelli rå tapet
pernille folcarelli grafik
pernille folcarelli jul

Ha en skøn dag!

Maria

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OM BY STEINVIG

autentisk-indretning

Autentisk Leverums Designer/ Livsstils Formidler. Designtosse med passion for historien, æstetikken og kontrasten i, at inviterer naturen med hjem.

indret-med-din-sjael

Indret med din sjæl

Indretning-tips-ideer

Tips & ideer

lyt-til-naturen

Lyt til naturen

autentisk-indretning-ude-inde

Autentisk indretning – både inde & ude

Min autentiske livsstil

Follow
Follow