Man siger det er sundt at savne…

Jeg har savnet det her...

At skrive til dig på bloggen og derfor får du lige en kort opdatering på hvad der er sket siden sidst.

Siden vi sidst mødtes herinde kan man vel sige, at livet kom lidt i vejen... Men altså på den gode måde!

Hvis du har fulgt lidt med på min instagram profil, så kender du nok allerede historien...

Ella-Malou hedder hun og er det fineste og dejligste lille væsen, som -ja godt nok ikke kan gå endnu, men så ihvertfald, kan kravle på to ben plus hjælp fra sine små buttede arme.

Hun kom til verden i november 2018 og i det man nok vil kalde for min "nybagte mor periode" kombineret med det, at drive forretning samtidig.

Derfor kom bloggen altså lige et smut på hylden sammen med mine forskellige og spændende indretnings opgaver... Uanset hvor meget vi gerne vil, så kan vi bare ikke være mere end udvalgte steder på èn gang!

Som ejer af By Steinvig Indretning & Agentur, har jeg haft kombineret min barsel med mit arbejde og det passer lige sådan en som mig rigtig godt - Man skal jo nødigt kede sig!

Og så vil nogle nok tænke... Det siger hun kun fordi, at hun ikke har prøvet andet end, at få de nemme børn.

Det er også helt rigtigt!

Det vil nemlig sige, at imens lillemusen lå og sov trygt i barnevognen udenfor, så var mor flittigt igang med, at holde hjulene kørende i den lille biks med servicering af agenturets efterhånden mange forhandlere fra rundt omkring i Danmark.

Se agenturet her

Nyfødt baby

Tiden flyver

Lige præcis i går fyldte Ella-Malou så 9 måneder og hun ELSKER sin nye dagplejeplads HURRAAA!

At vide hun er i trygge hænder og nærmest ikke anser sin mor hver morgen når, hun bliver afleveret fordi, at hun har for travlt med, at skal lege med de andre børn... ja så kan man som "næsten nybagt mor" vel nærmest ikke bede om meget mere.

Jeg har dog også GLÆDET mig som et lille barn til igen, at skulle igang med de nye aktiviteter i showroomet "No 344" samt mine indretnings opgaver,  som tålmodigt bare har lagt og ventet på, at jeg kom tilbage.

Nu er jeg her ENDELIG og er du en af dem, som tålmodigt har gået og ventet på, at jeg kunne komme på et hjemmebesøg hos dig, så får du her en "Nu er jeg tilbage" GAVE fra mig til dig!

Indretningshjælp & Gavekort beløb/ 800 DKK.

Ligger her i indlægget. Det eneste du skal gøre er, at printe indlægget ud og vise mig det den dag hvor, vi mødes enten i showroomet No 344 eller hjemme hos dig.

Gavekortet/ blogindlægget glæder fra i dag og frem til 31 december 2019 hvor, du blot skal have booket din indretningshjælp inden!

Gavekortet gælder KUN ved køb af indretningshjælp og kan ikke kombineres med kampagner & tilbud på hjemmesiden.

Læs mere om de NYE indretningstilbud HER

& HER

 

Ellers vil jeg runde indlægget af for nu og glæde mig til, at fylde dig med nye spændende input til dig og dit hjem næste gang, vi mødes på bloggen.

Ha det dejligt og nyd fortsat det danske sommervejr, som vist fortsætter lidt endnu!

Ha en skøn dag!

Maria

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OM BY STEINVIG

autentisk-indretning

Autentisk Leverums Designer/ Livsstils Formidler. Designtosse med passion for historien, æstetikken og kontrasten i, at inviterer naturen med hjem.

indret-med-din-sjael

Indret med din sjæl

Indretning-tips-ideer

Tips & ideer

lyt-til-naturen

Lyt til naturen

autentisk-indretning-ude-inde

Autentisk indretning – både inde & ude

Min autentiske livsstil

Follow
Follow