INVITER NATUREN MED HJEM TIL DE SMÅ

BRUG FOR NYT LIV I HJEMMET?

NATUREN I STILISTISK KONTRAST 

At værne om naturen på bedste vis hvad enten, det handler om økologi, genbrug, dyrevelfærd eller naturens bedste kvaliteter har fået så stor betydning, at det i dag er blevet kerneværdien i min virksomhed. 

Med stor kærlighed for naturens unikke farver, former & materialer opstår magien i den kontrast, 

som skabes i mødet med de mere rene & stilistiske linjer.

"Naturen skal vi behandle med særlig omhu & omtanke, for uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det i sidste ende jo nok mest os, som ikke vil kunne undvære den!”

ÅBEN EFTER AFTALE

GALLERI . SHOWROOM . TEGNESTUE

Tà et smut ud i naturen og besøg mig  på Silkeborgvej 344 (imellem Horsens & Brædstrup) hvor, jeg holder åbent efter aftale.

Her vil mine bud på det bedste fra naturen i en stilistisk kontrast være at finde til både dig og dit hjem.

Jeg forhandler KUN det, som jeg ved vil gøre en forskel og mange af mine produkter skræddersyer jeg til dig, så de får det helt rigtige udtryk.

Ønsker du indretningshjælp, så tager jeg gerne lidt af de "løse fund" du gør hos mig under armen og kommer ud på et hjemmebesøg hvor, vi sammen tager fat, rykker rundt og bringer nyt liv til det gamle.

Ønsker du bare hjælp til, at indrette med det bedste af det du allerede har, så er det det vi gør.

Ingen opgave er for stor eller for lille!

Det er dig og dine behov, som jeg værner omkring.

Med en gennemarbejdet indretningsplan er det lettere at se hvor, det hele fører hen og derved bliver processen pludselig til et friskt pust i hverdagen i lige præcis dit tempo.

Nedenfor kan du opleve lidt af mine håndplukkede produkter, som jeg tilbyder inde på shoppen.

Husk at vores øjne er vores visuelle antenner og det er derfor ikke ligegyldigt hvad, vi vælger at serverer for dem.

VÆLG DIN INDRETNINGSHJÆLP HER.

FÅ ET HJEM I BALANCE

AGENTURET BYDER PÅ BÆREDYGTIG NORDISK NATUR

PERNILLE FOLCARELLI

Designeren Pernille Folcarelli, som jeg har agenturet på, er i dag blevet et "ikon brand" når, det kommer til nordisk design med planter & botanik. Hendes botaniske univers i form af plante-prints til væggen blev startskuddet for interiør virksomheden og i dag finder du et sortiment, som byder på Limited Edition prints på papir & tekstiler med ALT hvad hjertet begærer fra naturens egen hånd. 

Alle motiver deler samme historie, som starter på det lille værksted i Nordsjælland hvor Pernille bearbejder hvert motiv i hånden og frem til det færdige print. Få her min samling af favoritter fra hendes kollektion og oplev det fulde sortiment via linket til Pernilles egen hjemmeside.