AGENTURET

”Jeg håndplukker mine brands ud fra hvad, jeg selv ønsker, at omgive mig med i hjemmet.”

At værne om naturen på bedste vis hvad enten, det handler om økologi, genbrug, dyrevelfærd eller naturens bedste kvaliteter har fået så stor betydning, at det i dag er blevet kerneværdien i min virksomhed.

"Naturen skal vi behandle med særlig omhu & omtanke, for uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det i sidste ende jo nok mest os, som ikke vil kunne undvære den!”

THE ORGANIC SHEEP

I Islands bjergene lever de frie får. Historien begynder med et ønske om, at vil `ta ansvar for naturen, gøre en forskel for både spildet af skind, men også for dyrenes velfærd, som bl.a. mærkes i kvaliteten.

I dag byder kollektionerne på mange varianter af unikke skindprodukter til boligindretningen.

Få her en smagsprøve på sæsonens udvalgte favorit NYHEDER og se det fulde sortiment via linket

Nocturnals

PERNILLE FOLCARELLI

Designeren Pernille Folcarelli er i dag blevet et foretrukken brand når, det kommer til boligindretning i stilren og autentisk nordisk stil. Det botaniske univers i form af plante-prints til væggen blev startskuddet for Pernille og i dag finder du et sortiment, som byder på Limited Edition prints med motiver af planter, arkitektur & leg med bogstaver, postkort, puder, tapeter og wallhangings.

Alle motiver deler samme historie, som starter på det lille værksted i Nordsjælland. Få her min samling af favoritter fra denne sæson og oplev det fulde sortiment via linket til Pernilles egen hjemmeside.

MAGASINER & PRESSE