Inviter naturen med hjem…

3 Tips

naturmaterialer indenfor

Hjem med ro

Indret dig med naturens materialer og meget gerne de økologiske.

I naturen finder vi ro i sjælen.

Med den helt rigtige sammensætning af materialer, kan du skabe dig en lignende ro i dit hjem.

 

Nordisk islæt

Træsorterne du vælger har stor... ja egentlig en afgørende betydning for, om du får skabt den nordiske stemning i dit hjem.

Her skal du tænke i lyst træ som bl.a.: Eg, ask og bambus.

Skal træet ikke ændrer for meget farve ved udsættelse for dagslys, kan jeg varmt anbefale træsæben med hvid pigment fra mærket Guardian.

 

Et lille fif:

Ønsker du et hjem med nordisk islæt, så vælg her til foråret f.eks. de rå & lette hør kvaliteter når, du går på udkik efter nye puder til din sofa, sengen i soveværelset eller hyggekrogen i hjemmet.

 

Vil du lege med kontrasterne i din indretning så prøv, at find et mellemleje hvor, du netop får skabt den helt rigtige synergi imellem materialerne.

Et godt eksempel er puden her fra RosenbergCph.

Se mere her:

www.bysteinvig.dk 

Læg mærke til hvordan designeren Anne Rosenberg har leget mellem kontrasten fra det grafiske univers til den RÅ natur. Hør puden har derved fået et genkendeligt personligt & grafisk udtryk med et naturligt strejf af norden.

Hør Pude Fra RosenbergCph

 

Naturligt læder

I jagten på dine næste læder møbler kan du prøve, at tænke i hvilke egenskaber naturligt læder faktisk har hvis, du ser bort fra, at det udelukkende skal fungerer vedligeholdelses frit.

Nogle mener nemlig, at læder kan føles koldt at sidde i.

Her vil jeg påstå, at det er fordi det læder, som de har sat i nok ikke, var helt naturligt & derved heller ikke helt åndbart.

Vidste du det?

At læder kun kan ånde hvis ikke, porerne i ”hudens” overflade er lukket helt af i selve farveprocessen.

 

Jeg vil gætte på, at de fleste møbeleksperter har et lille lup liggende, så de kan vise dig hvordan, lukkede samt åbne porer ser ud og hvad, forskellen egentlig er på anilin og vegetabilsk læder kontra regenereret læder.

 

Tænk engang, at du med et stykke vegetabilsk læder faktisk kan have et møbel gennem hele livet velvidende, at dets farve er opstået helt naturlig gennem HELE levealderen.

Kendetegnet ved vegetabilsk læder er, at det er HELT lyst fra start og efter omtrent 50 år, vil du kunne opleve hvordan, farven nu minder om en varm & smuk chokoladebrun.

Der hersker ingen tvivl om, at det næste stykke læder jeg vil anskaffe mig til mit hjem, skal være lige præcis sådan et!

Gå en tur i skoven

Det du putter i dine vaser behøver slet ikke koste meget mere, end en hyggelig tur i skoven.

De rå grene du finder, kan nemlig mange gange meget mere end en buket, som kan have kostet dig dyrt & så holder de forever!

Sidst men ikke mindst, får grenene hjemmet til, at emme af autenticitet fordi, at du bl.a. har hengivet din tid til netop, at finde de helt rigtige grene til dit hjem!

 

Inviter Naturen Med Hjem & Autentisk Indretning går hånd i hånd om, at skabe din trivsel.

Hvis nu, du tænker på hvad, der foruden naturen mere, kan være autentisk set i forhold til hvordan, du lever dit liv og hvordan, du indretter dig på...

Så er svaret faktisk noget så simpelt, som: DIG!

Jeg kunne fortælle dig i evigheder om hvordan, naturen engang hjalp mig til bedre trivsel og større glæde efter, at have været igennem en ret hård tid.

Jeg startede med, at bevæge mig ud i den og så begyndte  jeg, at bruge det bedste fra den.

Som tiden gik blev jeg mere bevidst omkring hvorfor, naturen skulle spille så stor en rolle i min livsstil og indenfor ligepræcis min passion, som jo særligt handler om hvordan, vi lever & indretter os autentisk.

 

Det skulle den fordi, at naturen er et magisk sted for os mennesker, at bevæge os hen når, hverdagen til tider kan gå lidt for stærkt!

 

Oplevelsen af en hyggelig tur i skoven kan derfor, få rigtig stor betydning for din trivsel i dit hjem ved noget så simpelt, som blot at udvælge lidt grene fra skovbunden til din tomme vase på bordet derhjemme.

 

Mit bedste tip

Til dig, som gerne vil inviter naturen med hjem er derfor, at skynde dig afsted ud i den og husk så, at `ta det bedste med dig hjem!

Grene i vase

Nature is never out of style

Brug de afklippede grene

Grene indenfor
IMG_7992 (2)
Grene og palmeblad i vase

Har du en palme stående i dit hjem? 

Så brug dens blade når, du beskærer planten og sammensæt de afklippede grene med de rå fra turen i skoven.

Billederne her er fra hyggehjørnet i mit hjem, som det netop ser ud lige nu hvor, vi jo længselsfuld venter på foråret, der er på vej! 

Ha en skøn dag!

Maria

Efterlad en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

OM BY STEINVIG

autentisk-indretning

Autentisk Leverums Designer/ Livsstils Formidler. Designtosse med passion for historien, æstetikken og kontrasten i, at inviterer naturen med hjem.

indret-med-din-sjael

Indret med din sjæl

Indretning-tips-ideer

Tips & ideer

lyt-til-naturen

Lyt til naturen

autentisk-indretning-ude-inde

Autentisk indretning – både inde & ude

Min autentiske livsstil

Follow
Follow