BESØG SHOWROOMET PÅ SILKEBORGVEJ I HORSENS

No 344

`Åben efter aftale!

Der afholdes løbende inspirationsaftener i shoeroomet ved tilmeldinger på min. 6 pers. Ønsker du input til et bestemt område i dit hjem, bedes du medbringe et foto heraf for optimal "HER & NU" råd og vejledning.

Husk puderne

BESØG SHOWROOMET PÅ SILKEBORGVEJ 344 I HORSENS.

No 344

`Åben efter aftale!

Der afholdes løbende inspirationsaftener i shoeroomet ved tilmeldinger på min. 6 pers. Ønsker du input til et bestemt område i dit hjem, bedes du medbringe et foto heraf for optimal "HER & NU" råd og vejledning.

Jeg elsker at formidle noget jeg ved, vil gøre en forskel for andre mennesker.

Det vi omgiver os med har ALT for stor betydning for vores daglige trivsel. Vores øjne er vores >>VISUELLE ANTENNER<< og særligt derfor, er det ikke uden betydning hvad, du vælger at serverer for dem!  Jeg håndplukker de bedste fund til både dine øjne, dit sind & dit hjem. Alt sammen tilsat de bedste værdier, som er din garanti for en sundere fremtid både i naturen og i hjemmet.

SKAL DIT HJEM VÆRE MIT NÆSTE FOKUS?

Få mere overskud i hverdagen!