INVITER NATUREN MED HJEM

BRUG FOR NYT LIV I HJEMMET?

NATUREN I STILISTISK KONTRAST 

At værne om naturen på bedste vis hvad enten, det handler om økologi, genbrug, dyrevelfærd eller naturens bedste kvaliteter har fået så stor betydning, at det i dag er blevet kerneværdien i min virksomhed. 

Med stor kærlighed for naturens unikke farver, former & materialer opstår magien i den kontrast, 

som skabes i mødet med de mere rene & stilistiske linjer.

"Naturen skal vi behandle med særlig omhu & omtanke, for uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det i sidste ende jo nok mest os, som ikke vil kunne undvære den!”

TIPS & IDEER

MINE ABSOLUT FAVORITTER TIL HJEMMET

Besøg mig i showroomet "No 344" hvor, mange af mine favoritter og bud på sæsonens MUSTHAVES med nye ideer til dit hjem, vil være at finde.

Ønsker du min indretningshjælp, så tager jeg gerne lidt af de fund du gør dig hos mig under armen og kommer ud på et hjemmebesøg hvor, vi sammen tager fat og rykker rundt.

Vi kan også starte med at jeg under besøget styler dit hjem med det bedste af det, du allerede har og så ser vi derfra på, om der mangler nyt enten herfra eller fra mine eksterne samarbejdspartnere.  VÆLG DIN INDRETNINGSHJÆLP HER.

NYHEDER TIL DIT UDERUM & UDELIV

BRANDS I AGENTURET

PERNILLE FOLCARELLI

Designeren Pernille Folcarelli, som jeg har agenturet på, er i dag blevet et "ikon brand" når, det kommer til nordisk design med planter & botanik. Hendes botaniske univers i form af plante-prints til væggen blev startskuddet for interiør virksomheden og i dag finder du et sortiment, som byder på Limited Edition prints på papir & tekstiler med ALT hvad hjertet begærer fra naturens egen hånd. 

Alle motiver deler samme historie, som starter på det lille værksted i Nordsjælland hvor Pernille bearbejder hvert motiv i hånden og frem til det færdige print. Få her min samling af favoritter fra hendes kollektion og oplev det fulde sortiment via linket til Pernilles egen hjemmeside.

THE ORGANIC SHEEP